Velkommen

Denne blog er oprettet i anledning af, at vi rejser en tur til USA.
Den giver os mulighed for at lave en dagbog, som vi kan dele med blandt andre vores familie.

fredag den 2. april 2010

Red Rock m.m.

(Klik på billederne for at få dem i stor størrelse.)


Vi havde planlagt at være sammen med Inas kusine, Allis, i tre af de dage, vi var i Las Vegas.
Allis bor i Boulder City ca. 40 km sydøst for Las Vegas.


Det var aftalen, at vi skulle mødes ved hotellets reception kl. 10.
Ved 9-tiden ville drengene en tur i fitness-center, men et øjeblik senere kom de tilbage sammen med Allis. Hun havde ikke kunnet vente, og havde spurgt sig for, ind til hun havde mødt et par drenge, som talte dansk, Peter og Andreas.


Vi havde troet, at vi havde god tid, og værelset lignede et sted, hvor der var faldet en håndgranat, men vi var alle ivrige med at snakke og fortælle, så det betød ingenting.


Et øjeblik senere dukkede Allis' søn, Michael - en grandfætter til drengenes mor - , op. Vi snakkede i munden på hinanden om løst og fast. Allis har for nylig fået et nyt knæ, og vi kunne fortælle, at det har Inas bror, Per, også. Så fortalte Michael, at han har været opereret i knæet, og det viste sig, at han har den samme "konstruktionsfejl" i knæet som Andreas. Så mente Mogens, at det nok ikke er fra hans side af familien, at fejlen stammer :-)


Michael ville gerne vise os Red Rock, som ligger ikke langt fra Las Vegas. Området har status af nationalpark. Det koster en afgift, hvis man ikke blot vil køre igennem uden at standse, og vi kom ind på det årskort, som vi havde købt.


Nær et besøgscenter i området fandt vi den største cache, vi har set, bortset fra en bytte-bamse-cache i nærheden af Ribe.


















Andreas, Michael, Ina og Peter
















Red Rock er faktisk rød - (rust/jernforbindelser).
Bemærk de små mennesker nederst i billedet.
















Her gik vi også en tur. 
Bemærk igen menneskene til venstre for midten af billedet. 
















De fleste steder kunne vi gå.
Kun et par enkelte steder måtte vi kravle/klatre.
Det er nogle pænt store sten. Se personerne ved pilen øverst til venstre.
















Mange steder - også i Joshua Tree parken - så vi disse spind på størrelse med en tennisbold. Larverne var meget levende :)
















Allis og Michael kendte et sted, hvor man kunne få nogle gode bøffer. Igen fandt vi ud af, at man drikker cola til alt muligt, - altså også gode bøffer - 
















Ina, Allis og Andreas.
















Andreas, Michael og Peter.
















I restauranten var der ophængt én-dollar-sedler, som der alle var skrevet noget på. Vi fandt aldrig ud af, hvad meningen var....
















... og i nærheden fandt vi dette hus. Vi kunne ikke rigtig afgøre om det var "ægte" gammelt, men det lignede noget fra en western.
















Da vi kom tilbage til hotellet efter en djlig dag med mange oplevelser, var der mere krudt i drengene, og de var et par gange i fitness-centeret.
Bagefter stillede Andreas sig op foran spejlet og undrede sig over, at han ikke kunne se nogen forskel på overarmene efter at have løftet håndvægte ..

Besøg geocaching.dk