Velkommen

Denne blog er oprettet i anledning af, at vi rejser en tur til USA.
Den giver os mulighed for at lave en dagbog, som vi kan dele med blandt andre vores familie.

fredag den 9. april 2010

Sidste dag i USA

Det var den af de få dage, hvor vi sov lidt længe.
Der var ikke planlagt noget ud over, at vi ville prøve at finde en god tur at gå, hvor der helst også skulle kunne findes et par cacher.
Vi fik anbefalet en lille tur i byens sydlige udkant med udsigt over Los Angeles, og vi fandt hurtigt stien, vi skulle gå ad, - en lille asfalteret sti, som gik opad, opad :) , og hvor der kunne findes seks cacher.


Nogle steder gik stien forbi nogle villahaver, hvor der groede de dejligste frugter, citroner, som især drengene var fristede af. Men vi havde fået at vide, at det at snuppe frugter på de kanter ikke regnes for uskyldige drengestreger, så vi og drengene holdt fingrene væk.
Blomsterne groede også frodigt.
Denne frugt så ud til at gro som ukrudt langs stien.
Vi mødte en dame, som kom med tre store, søde hunde. Hun viste os noget ukrudt, som vi først troede var dild, men hun fortalte, at det var  fennikel, - helt lysegrønt, duftende og lækkert, da vi smagte på det.


Hun anbefalede os et sted at spise. Standarden viste sig nu at være lidt over det, vi havde tænkt os - en tilsyneladende eksklusiv golfklub -, så det endte med et par pølser ved en tankstation :)


Vi var jo blevet lovet, at der skulle være udsigt over Los Angeles, og det var der med Stillehavet til venstre.
Undervejs så vi en kolibri, som svirrede med vingeslag så hurtige som på et insekt. Vi nåede også at se et egern, men denne fyr så vi heldigvis ikke noget til. Vi spekulerede på, om man ser noget til den i villahaverne neden for bakken??
Efter turen var vi hjemme på hotellet midt på eftermiddagen, og vi blev enige om at gå en tur til stranden, som lå få minutters gang derfra.
Undervejs så vi denne flotte bil, som også viste, hvor vi var.
Drengene mente, at man ikke kunne være i Los Angeles uden at få en tur i Stillehavet. Desværre blev det pludseligt forbavsende koldt, så det blev til en meget hurtig tur, hvor vistnok kun tæerne blev dyppet.
Efter at vi var blevet spist af med en pølse midt på dagen, begyndte vi at se os omkring efter noget mere bastant til maven. Peter ville gerne have endnu en gang sushi, - der lå en sushi-restaurant i nærheden - , men vi blev ringet op af Brian, som forsøgte at samle så mange som muligt til en fælles omgang buffet-mad på en restaurant få miles væk. 


Det var en rigtig god idé. Prisen var 10 $ pr. person, og så kunne man spise løs fra en meget veludstyret buffet, og man kunne forsyne sig med alt, hvad man kunne drikke af cola, limonade osv., og til sidst kunne man lave sig en softice eller to lige så store, som man ville have dem.
Der blev hygget og snakket om oplevelser. De fleste af os havde jo mere eller mindre kørt vores eget program, så alle havde meget at fortælle.
En stor del af os skulle rejse hjem dagen efter, - med fly kl. 09.10, men da vi var tilbage på hotellet blev der igen snakket og udvekslet oplevelser i hotellets gård, selv om vi skulle tidligt op for at være sikre på at kunne nå at aflevere bilen og checke ind i god tid.Besøg geocaching.dk